Szolgáltatások

Szolgáltatások

Business Development

Magyarország és Szerbia közötti gazdasági kapcsolatok folyamatosan erősödnek.  Ennek megfelelően fontos a megfelelő helyismeret, kapcsolati tőke, jogi- és pénzügyi folyamatok ismerete és természetesen a nyelvi akadályok lekűzdése. Ezekben a folyamatokban tudunk mi, vajdasági magyar vállalkozások stabil és megbízható partnerek lenni. Rendelkezünk a mindkét országot érintő gazdasági és jogi ismerettel és anyanyelvi szinten tudunk kommunikálni itthon is és otthon is.

Város- és turisztikai marketing stratégia felállítása

Egy jó stratégiának nem az a dolga, hogy több km hosszú legyen és a titkárnő fiókjában lapuljon az idők végezetéig. Minden munka alapja egy jól átgondolt terv, amely reális, lényegretörő, gyakorlatias és hasznos útmutatást tartalmaz a megvalósításhoz. A városmarketing egyik legnagyobb kihívása az, hogy túl élje a 4 éves politikai ciklusok változásait és egy olyan hosszú távú utat mutasson a politikai vezetőknek, amivel mindannyian tudnak azonosulni, függetlenül a politikai nézeteiktől.

Arculat, kreatív tartalmak és szlogen

A grafikai megjelenés a település szeme, amibe mindenki bele néz. Az arculat és a kreatív tartalmak a stratégia megvalósításának első állomása. Ha elég vonzó akkor mindenkit kiváncsivá tesz, mindenkinek felkelti az érdeklődését és szivesen fog tovább érdeklődni. Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani!

Web oldal készítés

Web a lelke mindennek. Minden településnek és turisztikai desztinációnak szüksége van egy átlátható és hasznos információkkal rendelkező web oldalra, amely megmutatja a hely szépségeit ugyan akkor eligazítást is ad a látogatóknak. Ma már végtelen sok IT megoldás létezik, amivel a web oldal nem csak szép lesz, hanem hasznos is.

Közösségi média kommunikáció

Megnézem a Facebook-od és megmondom ki vagy. A közösségi média olyan direkt kommunikálciós csatornává nőtte ki magát, ami nélkül elképzelhetetlen bármilyen marketing kampány. A minőségi tartalmakkal töltött Facebook, Instagram, Youtube vagy a B2B kommunikációban a Linkedin nem csak információs- hanem presztizs jelleggel is bir. A hangsúly a minőségen van…

Hagyományos PR és média kampány

Nem kell még temetni a klasszikus PR és média kampányokat! A sajtó olyan tájékoztató jellegű lehetőségeket biztosít számunkra, amelyek erősítik a kampányunkat, bizalmat és minőséget sugároz. Legyen szó napi lapról, heti lapról vagy szakmai magazinról, mindenképp benne kell lenni.

Advertising

Nincs kampány fizetett hirdetések nélkül! Az automatizált online hirdetésekkel idő- és földrajzi határok nélkül tudjuk elérni a célcsoportunkat. Előnye, hogy mérhető - pontosan tudjuk, hogy kiknek, mit hirdetünk és mennyi pénzért. Célcsoport specifikus targetálással valóban azokhoz jut el az üzenetünk, akik potenciálisan vevőek is lesznek rá.

Influencer együttműködés

Az Influencerek új dimenziót nyitottak a marketing szakmában. Több tíz- vagy százezres követői bázissal rendelkező bloggerek, akik a közösségi média sajátosságait kihasználva juttatják el az információt a célcsoportuknak - egyedi módon mutatják be a helyszíneket, ahol járnak vagy számolnak be eseményekről. Az influencer választás is egy folyamat - nem csak a mennyiség, hanem a minőség is számít, úgy a tartalom szerkesztésben, mint a követő bázis tekintetében.

Fotó és videó anyagok készítése

Tartalom nélkül nincs kampány! Felejtsük el az internetről lekapott stock fotókat épp úgy, mint a dokumentumfilm szerű több perces videókat. Minden településnek jár egy minőségi fotó sorozat és frappáns, figyelem felkeltő kreatív videók. A web oldal és a közösségi média kampányok szerves része a fotó és videó tartalom.

Print, POS és merchandise

Ha haza vihetem, emlékezni fogok rá! Online világban élünk, de a kézzel fogható dolgok még mindig nem mentek ki a divatból. Szórólapok, eladáshelyi reklámok, ajándéktárgyak és szuvenírek amiket meg lehet tapintani, látni lehet a saját szemünkkel és haza is lehet vinni - a településünk fizikai megtestesülése.

Menedzsment

A megfelelő szakmai háttér és szervezeti felépítés a turizmus fejlesztésének az alapja, legyen szó akár önkormányzati egységről, akár turista irodáról. A szervezetfejlesztés, munka körök és feladatok megfelelő kialakítása, helyiségek megtervezése és kialakítáasa, kommunikációs készségek fejlesztése, kapcsolati tőke gyarapítása - nem luxus, hanem a menedzsment alapvető feladata.

Sales

A turisztikai ajánlatok értékesítése speciális terület, hiszen nem kaphatóak minden hiper marketben. Legyen szó online eladásról vagy turista irodákról, a sales a marketing maraton futásunk utolsó 100 m-re. A mögöttünk álló hosszú ktartó munka után itt nagyon bele kell húzni.

Vezetői PR és politikai marketing

Egy népszerű település népszerű vezetőt érdemel. Az énmárka építés a politikus alapvető feladata. A kommunikációs készségek fejlesztése, protokoll szabályok betartása, öltözködés, sajtó megjelenések, rendezvényeken való részvétel, közösségi média kommunikáció a politkus napi rutinjának a része. A politkusra is érvényes: nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani!

Spice mix

A kreativitás a marketing sava-borsa. Egy település rendezvényszervezéssel, gerilla marketinggel és minden egyedi kreatív megoldással leteszi a névjegyét az asztalra és kiemelkedig a versenytársak közül.