Rólam

Rólam

Rólam

Hello.

A városok és turisztikai desztinációk versenyében a szereplőknek olyan integrált marketing megoldásokra van szüksége, amelyek kiemelik őket a versenytársak közül. A fiatalok megtartásának, befektetők vonzásának, munkahely teremtésnek valamint a turisták csalogatásának ma már elengedhetetlen előfeltétele a jó város imázs.

Bödő Marianna városmarketing szakértő a Smart Marketing égisze alatt modern, eredményes és mérhető megoldásokat kínál ügyfeleinek. Kiváló szakmai tapasztalattal rendelkező partnereivel együtt, a marketing tevékenység minden területét lefedve áll a turisztikai szereplők, városok és régiók rendelkezésére.


 “Amikor elkezdjük egy város vagy régió márkázását, az első és legfontosabb, hogy megismerjem a storyját - a múltját. A story számomra maga a brand, ami meghatároz egy települést, régiót vagy országot.

Ahogy a kereskedelmi marketingben, úgy a városok és desztinációk versenyében is szerethető és eladható brandekre van szükség. A mai generációk ingerekre, élményekre és kihívásokra vágynak. Nem kötődnek a lakhelyükhöz vagy egy üdülőhelyhez úgy, mint a szüleik vagy nagyszüleik.


Ha egy település meg akarja tartani a fiataljait vagy turistákat szeretne csalogatni, akkor be kell szállnia a veresenybe, pozicionálnia kell magát és felépíteni egy vonzó városimázst. Ma már nem elég élhető helynek lenni. Láthatónak és csábítónak kell lenni.”